Klein meisje wordt de mooiste 5-jarige ter wereld genoemd 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De vijfjarige Jare uit Nigeria wordt het mooiste meisje ter wereld genoemd van die leeftijd. Wij snappen dat wel, want wow wat is zij mooi zeg.

Dat is echt niet te geloven hoe prachtig zij is. Als je de video bekijkt, lijken de foto’s van haar wel onwerkelijk.

Een egale huid, fel gekleurde ogen, krullend haar, mooie volle lippen en alles staat onwijs mooi met elkaar in verhouding. Jare heeft een mooie toekomst voor zich liggen, en er zullen voor haar waarschijnlijk veel deuren worden geopend met deze foto’s. 

Deze drie portrait foto’s zijn gemaakt door de fotograaf genaamd: Mofe Bamuyiwa. Deze zijn online geplaatst en daarna viral gegaan door de schoonheid van het meisje.mooiste van de wereld

Op zo’n jonge leeftijd en dan al zo mooi zijn. Het is iets waar vele mensen van dromen, maar weet je schoonheid is ook niet alles. Een mooi innerlijk maakt een mens ook mooi.

En heb je het nou beide, dan heb je echt pas geluk. Wij hopen dat Jare een mooie toekomst tegemoet gaat en dat zowel haar innerlijke als uiterlijke schoonheid zich verder mag ontwikkelen.

Vind je haar ook zo mooi? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts