Aanschouw hier de 10 mooiste duiven ter wereld 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Blijkbaar is het een ding: de mooiste duiven ter wereld. De een zal een groter fan zijn van duiven dan de ander. Maar voor de liefhebbers, hier is een top 10 mooiste duiven ter wereld opgesteld!

Op nummer 10 komt de Nicobar duif, een kleurrijk dier. Op nummer 9 komt de bronzewing duif, de naam zegt het al, hij staat bekend om zijn bronzen kleur.

Dan op nummer 8 de pied imperial duif,deze is vooral te zien in Indonesië. Dan op 7 de Australische Spinifex duif, die staan bekend om hun rossige kleur en grote vleugels! 

Daar houdt het niet bij op, er zijn nog meer duiven. Op nummer 6 staat de crested duif. Deze staat ook bekend om zijn bijzondere kleurcombinatie.


mooiste duiven ter wereld 1

Dan op nummer 5 de victoria crowned duif. Deze duif lijkt erop een kroontje te hebben, vandaar de naam. Op nummer 4 komt de oranje buik duif.

Deze staat bekend om zijn oranje en groene kleur. Wil je nou achter de top 3 komen? Kijk dan zelf het filmpje! Deze top 3 verklappen we nog zeker niet en daar mag je zelf achter gekomen.

Weet wel, het is het kijken waard!

Vond je de duiven ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts