Moederhond herenigt met haar pups die nu allemaal volgroeid zijn: ‘Ze werd aangevallen met liefde!”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Pak de zakdoekjes erbij: Moederhond herenigt met haar pups die nu allemaal volgroeid zijn: ‘Ze werd aangevallen met liefde!”’. Door deze video wordt je overladen met schattigheid, wat een mooi verhaal. 

De hond is het favoriete huisdier van de mens en dat is niet voor niets. Een hond is altijd erg lief en trouw naar zijn baasje toe en dat wordt uiteraard erg gewaardeerd.

Er zijn mensen die honden fokken en ze daarna verkopen. Wanneer een moederhond pups krijgt, worden ze uiteindelijk weggehaald en verkocht aan verschillende mensen.

De kans dat een moederhond wordt herenigd met volgroeide pups is dan niet zo groot, maar sommige fokkers staan erop dat alle mensen eens in de zoveel tijd bij elkaar terugkomen zodat de hondjes elkaar en hun moeder weer kunnen zien. 


Moederhond herenigt met volgroeide pups 2

In deze video zien we een moederhond die wordt herenigd met haar volgroeide pups. De moederhond genaamd Bess werd gevonden toen ze zwanger was als zwerfhond.

Een pleeggezin kwam in actie om de twaalf pups van Bess op te voeden tot ze groot waren. Inmiddels zijn de pups allemaal volgroeid en was het tijd voor een hereniging met hun moeder.

En op de beelden is goed te zien dat liefde voor iemand niet afneemt, wat iedereen is helemaal door het dolle heen. Wat een waanzinnig mooie beelden!

Vond je dit ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts