Moeder zingt voor dochtertje en de ‘groeiende’ glimlach van baby smelt harten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Moeder zingt voor dochtertje en de ‘groeiende’ glimlach van de baby smelt ieders hart

In deze video zie je hoe een moeder voor haar pasgeboren dochtertje zingt in Portugal. De twee gaan helemaal op in het moment.

Je ziet het meisje met grote ogen naar haar moeder kijken. Het gezang van haar moeder zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van het meisje.

Het is een heerlijk moment tussen de twee samen, dat vast is gelegd op beeld. Later zullen ze daar waarschijnlijk heel blij om zijn, want het zijn onwijs schattige beelden. Het is mooi om te zien, dat een band tussen moeder en kind op die jonge leeftijd al wordt geschept. 


Moeder zingt voor dochtertje

Ze staan met het gezinnetje op de straten van Portugal en nemen even de tijd om te stoppen. Op dit moment begint de moeder voor het dochtertje te zingen.

Het dochtertje kan haar ogen niet van haar moeder afhouden en de klank geluiden zorgen voor een glimlach. De baby lijkt weg te dromen in de stem van haar moeder.

Ook de man die het filmt, hoor je op de achtergrond lachen en genieten van het moment. Wij begrijpen dat wel, het is ook een moment voor in de boeken! Laten we hopen dat er nog veel meer van dit soort momenten zullen zijn bij het gezin.

Vond je het ook mooi hoe haar dochter reageerde? Deel het dan op Facebook en Whatsapp met vrienden en familie.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts