Moeder corgi is depressief na verlies van 7 puppy’s – Zie nu de ontmoeting met de kitten met dezelfde vacht


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Er wordt natuurlijk altijd gezegd dat honden en katten het niet goed met elkaar kunnen vinden. Dat is dus niet altijd het geval. Soms kunnen ook deze beesten het goed met elkaar kunnen vinden. Dat zie je ook weer in deze video wanneer een lieve hond de zorg op zich neemt over een pasgeboren kitten.

moeder-corgi


Irma is de corgi in het volgende filmpje. Helaas heeft zij 7 pups verloren tijdens een C-sectie. Na dit verlies was Irma in alle staten en extreem verdrietig. Haar baasje Johanna kon het niet langer meer aanzien en probeerde voor afleiding te zorgen. Johanna nam daarom ook een pasgeboren kitten.

Hierdoor kreeg Irma de kans om voor dit beestje te zorgen en dat deed zij ook. Deze pas twee weken oude kitten werd in goede armen ontvangen door Irma en Johanna en krijgt nu zeker de zorg die zij verdient. Voor Irma is dit ook perfect, want hierdoor kan zij het verlies van haar 7 pups beter verwerken.

moeder-corgi-2

Het moederinstinct van Irma komt nu toch van pas en daar is zij maar al te blij om. Wij kunnen ons het natuurlijk haast niet voorstellen hoe het is om 7 pups te verliezen. Daarom is het goed dat Irma haar zinnen nu op iets anders kan zetten. Voor afleiding en wat liefde zal dit haar zeker goed doen.

Fijn dat Johanna hier zo mee bezig is geweest en dit mogelijk heeft gemaakt. Dit is zeker een goede zet geweest. Na de aankomst van de kitten, is Irma echt weer gaan opleven en is ze niet meer zo verdrietig al eerst. Dat is natuurlijk enorm fijn om te zien!

Ben je ook blij dat het uiteindelijk toch nog goed is gekomen met deze moeder corgi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts