5-jarig meisje met downsyndroom krijgt modelcontract dankzij haar lieftallige charme


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

In de wereld van nu wordt alles steeds normaler. En dat is maar goed ook!

Iedereen verdient namelijk een eerlijke kans in het leven en het is prachtig om te zien hoe dat steeds meer mogelijk wordt gemaakt.

Vroeger was dat namelijk helemaal niet het geval. In deze video zie je hoe een vijfjarig meisje een modelcontract krijgt. 

De kleine Connie-Rose Seabourne, wordt door haar ouders omschreven als brutaal, lief en speels meisje.

modelcontract-krijgen-2

Overal waar Connie-Rose komt, maakt zij een enorme indruk op haar omgeving. Iedereen loopt met haar weg en zijn onwijs fan van haar!

Connie-Rose heeft onwijs grote ogen en een sprankelend gezicht.

Dit maakt het dat zij het enorm goed doet in de wereld van commerciële advertenties in grote winkels en tv-werk. En ondanks dat Connie-Rose geboren in het met syndroom van down, wordt zij in geen enkele weg beperkt! 

Connie-Rose werd twee maanden te vroeg geboren, maar kreeg pas de diagnose van het syndroom van Down toen ze twee weken oud was – iets dat haar moeder Julie, 42, of haar partner Peter Seabourne, 44 helemaal niet deed schrikken.

modelcontract-krijgen

Zo was ze nou eenmaal geboren en Julie en Peter zouden haar hoe dan ook accepteren. Het was hun kleine baby en dat zal ze voor altijd blijven.

Ondanks haar syndroom, wordt  Connie-Rose zeker niet beperkt. Ze heeft namelijk onlangs een modelcontract gekregen! Wat fantastisch nieuws voor haar!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Amazing People

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts