Man wordt gevraagd waarom hij niet weggaat nadat zijn model vrouw ernstige brandwonden opliep 😭❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Man wordt gevraagd waarom hij niet wegging nadat zijn model vrouw ernstige brandwonden opliep: ‘Ik ben met haar ziel getrouwd, niet haar lichaam’. Ze hebben nu net hun tweede kind gekregen!

De dame in de volgende video heeft het niet altijd makkelijk gehad. En zeker niet de afgelopen jaren. Zij is namelijk verstrekt geraakt in een bosbrand gedurende een marathon.

Dit heeft er voor gezorgd dat vrijwel haar hele lichaam is verbrand. Nu jaren later is zij er aan toe om haar masker die zij droeg ter bescherming voorgoed af te doen en zich te laten zien aan de buitenwereld.

Ze laat zich opmaken, haar haren doen en kleed zich mooi aan. Compleet iemand anders, maar nog steeds zo mooi!


ernstige brandwonden 1

Haar man is nooit van haar zijde geweken. Hij vond dat als zij dit kon doorstaan, dan kon hij er makkelijk voor iedere dag zijn.

Samen zijn ze alleen maar sterker geworden en genieten ze van de tijd die ze samen hebben. Ze hebben moeilijke tijden gekend, maar ook hele mooie.

Dit moment in de video hoort bij een mooi moment. Ze laat het verleden rusten en dit is een teken van overleven. Wat een sterke en bijzondere vrouw. Daar mag je veel respect voor hebben! Wij hopen dat ze zich snel gelukkig zal voelen zonder het masker.

Vond je het ook mooi dat deze man naar innerlijk kijkt? Deel dit dan zodat andere mannen ook kunnen zien hoe het hoort te gaan.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts