Jong meisje met Syndroom van Down als eerste persoon het gezicht van cosmeticamerk 😍💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Jong meisje met Syndroom van Down als eerste persoon het gezicht van cosmeticamerk” – (leestijd – 1 minuutje)

We leven in wereld met veel standaarden. Niet iedereen waardeer het als er van deze standaarden wordt afgeweken.

Maar we moeten lekker met de tijd mee gaan. Meer dingen moeten genormaliseerd worden en als grote merken daar dan mee beginnen, dan is dat zeker een pluspunt.

Dit is dan ook zeker een goed en mooi begin. 

model van cosmeticamerk
© KSDK News | Foto 1/2 – (scroll verder)

De 24-jarige Grace is een model met het syndroom van down. Grace wil de beauty standaarden doorbreken en dat lijkt haar aardig goed te lukken.

Ondertussen is ze al getekend bij drie verschillende modellenbureaus.

Ze heeft al in 15 bladen gestaan en is al twee keer de cover geweest van een tijdschrift. Dat Grace hard aan het werken is aan de weg, dat is dus ondertussen wel duidelijk.

Het is mooi om te zien dat dit wereldwijd steeds meer wordt geaccepteerd.

Zeker in de modewereld kunnen de eisen nogal hoog liggen, dan is het fantastisch om te weten dat ook Grace een kans krijgt in deze harde wereld.  

model van cosmeticamerk
© KSDK News | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Grace is nu model van een cosmeticamerk, genaamd: Skinclusion. Dit merk houdt in dat iedereen erbij hoort.

De diversiteit wordt als het ware omarmt. Iedere huidskleur hoort erbij. Grace is een ambassadeur geworden van het merk en dat is dus een hele eer.

Hoe rooskleurig het leven van Grace er nu uit ziet, zo was het zeker niet altijd. Vroeger is zij veel gepest om haar aandoening en zat zij dan ook niet altijd lekker in haar vel.

Gelukkig heeft ze dit weten om te slaan in positiviteit en doorzettingsvermogen. Grace is vanaf nu niet meer te stoppen. 

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
KSDK News | model van cosmeticamerk

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM