Maak een ‘Mint Chocolade Chip Taart” van je dromen zonder te bakken


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Hoe je de ‘Mint Chocolade Chip Taart” van je dromen maakt zonder te bakken”

Wie houdt er nou niet van een lekker stukje taart?

Je hebt ze in verschillende maten, in verschillende smaken en zo kan je wel even doorgaan.

Voor ieder wel wat wils. Dus waarom zou je ooit nee zeggen tegen zo’n lekker stukje. In deze video zie je hoe je zelf een keukenprinses of prins kan worden, met dit overheerlijke recept! mint-chocolade-chip-taart
Je leert hier namelijk om een mint chocolate chip taart te maken.

In deze video zijn alle stappen terug te zien en voila daar heb je je eigen gebakken taart. Moeilijk is het zeker niet en iedereen kan dit!

Zorg dat je alle ingrediënten in huis hebt en bakken maar. Meng alle producten goed met elkaar, zoals wordt voor gedaan in de video.

Uiteindelijk stop je het beslag in een bakvorm en zet je hem in de koelkast. Je laat het beslag hard worden en gooit er uiteindelijk nog wat chocolade sprinkels overheen en gesmolten chocola en voila! 

mint-chocolade-chip-taart-2
Zo makkelijk kan het dus zijn! Zelfs voor de niet-bakkers onder ons, moet dit kunnen lukken.

Binnen no-time heb je een heerlijke taart in elkaar geflanst. En als wij de beelden zo zien, dan zeg je daar geen nee tegen!

Wij zijn fan en gaan deze taart heel snel uitproberen, dat weten wij wel! De kleur van de taart doet het hem ook gewoon. Hoe leuk dat het beslag groen is, die munt komt dan veel beter over! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Delish

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts