Liefde op het eerste gezicht: kudde paarden kan niet genoeg krijgen van ‘miniatuur hengst’ 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Als je aan een gemiddeld kleuter jongetje vraagt wat hij later wilt worden dan zal hij zeer waarschijnlijk profvoetballer zeggen. Als je dit aan een meisje van die leeftijd vraagt zal ze waarschijnlijk antwoorden met paardrijdster. De meisjes zijn altijd op jonge leeftijd gefascineerd door paarden en dan met name pony’s. Dit komt doordat pony’s klein zijn en dus makkelijk op te rijden, toch hoor je niemand over een miniatuur hengst. 

Pippin is een miniatuur hengst met een enorme hoeveelheid fans. Voor de mensen die The Lord of The Rings hebben gezien herkennen de naam Pippin vast. Pippin is een van de Hobbits en het zou goed kunnen dat dit paard naar hem is vernoemd. Pippin wordt in ieder geval flink aanbeden door de grote paarden aan de andere kant van het hek. 

Pippin loopt lekker in de wei en nadert op een gegeven moment het hek met de grote paarden. Deze beeldschone paarden staan allemaal zorgvuldig op een rijtje te kijken naar de miniatuur hengst. 

De paarden vinden het wel een beetje spannend, want ze draafden eerst voorzichtig naar de poort om deze kleine versie van zichzelf te ontdekken. Ze ruiken aan hem en lijken tot de constatering te komen dat het een paard is, maar ze vragen zich af waarom hij zo klein is. 


miniatuur hengst 1

Als er op een gegeven moment een paar paarden aan Pippin hebben geroken willen er steeds meer een glimp opvangen van deze kleine held. Het is heel goed te zien dat de grote paarden onder de indruk zijn van hem. Sommige paarden beginnen zich zelfs een beetje uit te sloven voor onze kleine casanova. 

Het is duidelijk te zien dat Pippin ondanks zijn kleine formaat goed in trek ligt bij de grote vrouwelijke paarden, want ze zijn niet van hem af te slaan.

Vond je dit ook zo’n prachtig filmpje? Deel de beelden dan na afloop op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts