Maak kennis met de mini teckel die beroemd is geworden vanwege zijn ‘ongewone’ vacht


Dieren zijn bijzondere wezens. Soms lijken zij helemaal niet op de diersoort die zij horen te zijn of zijn ze een prachtige mix. Met hun bijzondere uiterlijk en karaktereigenschappen, zijn het speciale wezens.

Veel dieren kan je alleen in het wild bewonderen, terwijl je anderen ook weer als huisdier kan houden. In deze video zie je een hond met een wel heel bijzonder uiterlijk.

mini-teckel-4-641

Moo is een hond die bekend staat om zijn uiterlijk. In eerst instantie denk je oh een normale hond, totdat je een beter kijkje neemt naar zijn vacht. Zijn vacht lijkt namelijk een koeienvacht. Zijn koppie lijkt normaal, maar de rest van zijn lichaam is totaal anders.

Een wit met zwart gevlekte vacht. Een echte koe dus! Het beest is onwijs populair op het internet en gaat compleet viraal. Logisch ook, zo’n prachtige verschijning. Dit bedoelen we dus met dat dieren bijzondere wezens zijn. Dit kom je natuurlijk niet zo snel tegen namelijk.

mini-teckel-3-631

Moo is een speelse en lieve hond, die ook wel van slapen houdt. Hij heeft het onwijs goed bij zijn baasjes en zit daar goed op zijn plaats. In deze video zie je verschillende foto’s van Moo en zie je hoe bijzonder hij daadwerkelijk is. Een hond die je nog nooit eerder hebt gezien en ook niet zo snel weer zal gaan zien!

Let daarom goed op en print deze foto’s in je gedachten. Niet iedereen heeft de eer om Moo te kunnen zien namelijk. Geweldig hoe je hem ziet spelen en relaxen op de foto’s! Wij willen ook wel een hondje net als Moo!

Vond je dit diertje ook zo uniek? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts