7-jarige organiseert schattige ‘mini-gala’ voor babysitter wiens evenement was geannuleerd


In Amerika is het gala een ‘big-deal’. Iedere scholier leeft zowat naar dat moment toe! Het is daar heel anders dan hier in Nederland.

Maar het coronavirus heeft wat roet in het eten gegooid. Door dit virus kunnen veel evenementen niet meer doorgaan en kunnen veel mensen elkaar ook niet meer zien.

Dat is ook het geval in dit filmpje. Wanneer de 7-jarige Curtis zijn babysitter Rachel niet meer kan zien. En ook Rachel kan door het coronavirus niet meer naar haar schoolgala. 

Maar dan komt Curtis met een briljant idee! Hij organiseert een mini gala waar hij en Rachel samen naar toe kunnen gaan. Zo slaat hij twee vliegen in 1 klap!


mini gala 3

Zo kunnen Curtis en Rachel elkaar weer zien en zo kan Rachel ook nog naar een gala. Wat een onwijs leuk idee van Curtis.

Het blijkt maar weer dat de twee niet zonder elkaar kunnen. Wij vinden het geweldig dat Curtis niet alleen aan zijn eigen plezier denkt, maar ook aan die van Rachel.

Je moet er maar op komen op die leeftijd! 1 woord: GEWELDIG! 

Vond je dit ook zo’n prachtig idee? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts