Miljonair besteed zijn vermogen aan het veranderen van slachthuis in hondenopvang ❤️👍


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Wang Yan is een man van 29 jaar oud uit China. Yan was een voormalig miljonair, maar dat leven besloot hij op te geven en dat allemaal vanwege zijn hond.

Yan had een hondje die vermist raakte. Hij besloot op zoek te gaan bij verschillende slachthuizen, helaas zonder succes. Omdat het in China legaal is om honden te eten en ze te slachten, besloot hij hier iets aan te willen doen.

En daarom keerde hij zijn leven om en besloot hij te investeren in een hondenopvang. Hierbij redde hij vermiste en achtergelaten honden, maar ook honden op weg naar de slachting. 

investeren in een hondenopvang

Met zijn partners heeft hij al meerdere honden kunnen redden van de slachting. Yan biedt de dieren een veilig leven in de hondenopvang.

Hij vindt het belangrijk dat de bevolking van China naar honden gaat kijken als huisdieren en niet als voedsel. Alleen in China is het toegestaan om deze beestjes te eten.

Daar sta je natuurlijk wel van te kijken, want hier is dat alles behalve normaal. Daarom is het mooi om te zien, dat mensen zoals Yan ook bestaan in China en iets goeds proberen te doen voor de honden. Wij hopen dat de hondenopvang van Yan nog lang een succes blijft!

Vond je dit ook zo’n prachtig initiatief? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts