Militaire K9-hond zielsgelukkig als hij eindelijk herenigt met baasje 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De hond mag met pensioen en hij verblijft bij de man waar hij vroeger altijd mee heeft gediend, de hereniging is prachtig. Honden zijn fantastische beesten.

Naast het feit dat het erg zorgzame en loyale beesten zijn, zijn ze erg handig om te gebruiken voor het leger en de politie. Honden kunnen namelijk erg goed ruiken en zijn er wendbaar, waardoor ze goed zijn in het opsporen van dingen en het overmeesteren van verdachten.

Een militaire K9-hond wordt getraind om explosieven, drugs en andere dingen op te sporen. De samenwerking tussen de hond en de militaire vereist enorm veel discipline en daarom gaan ze na een paar jaar alweer met pensioen.  Militaire K9-hond 2

In deze video zien we een militaire K9-hond genaamd Bakk. Bakk heeft jarenlang gediend in het Amerikaanse leger en dus is het nu tijd om met pensioen te gaan.

Bakk wordt geadopteerd door zijn voormalige baasje in het leger genaamd Dustin. Het duo heeft een enorm goede band en dat is erg goed te zien wanneer ze elkaar weer voor het eerst zien.

Bakk heeft in eerste instantie geen idee wat er met hem gaat gebeuren, maar wanneer hij Dustin ziet, is hij helemaal door het dolle heen.

Vond jij deze hereniging ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts