Schattig Kleine Hondje Heeft Prachtige Mickey Mouse-Oren


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Op de wereld zijn er heel veel verschillende soorten dieren. Tussen al die dieren zitten hele gevaarlijke dieren, hele grote dieren en ook hele schattige dieren. In al deze categorieën zijn er bepaalde soorten die de kroon spannen.

Deze schattige puppy is Goma en zij heeft de harten gestolen van meer dan 110.000 mensen op Instagram. Goma is het Japanse woord voor sesam. De puppy is een kruising tussen Maltese en Papillon-rassen, vanuit deze kruising kwamen de bijzondere oren van de hond. Mickey Mouse-oren

Goma is inmiddels 7 jaar oud en woont in Tokio in Japan. 

Het uiterlijk van Goma is zo mooi dat het net lijkt alsof ze uit een tekenfilm komt. Alles klopt aan dit hondje en de oren geven nog een extra bijzondere look.

De hond gaat inmiddels de hele wereld over, omdat iedereen een glimp van Goma wilt opvangen. 

Doordat ze er heel anders uitziet dan andere honden denken veel mensen dat ze zich ook heel erg anders gedraagt en geen hond meer kan zijn.

Toch is ze precies zoals iedere andere hond, Goma is bijvoorbeeld net als de meeste andere honden erg bang voor de stofzuiger.

Mickey Mouse-oren 2

Gelukkig heeft Goma helemaal geen last van haar grote oren en voelt ze zich ook gewoon als ieder andere hond. 

Op het internet zien veel mensen de gelijkenis met Mickey Mouse en daarom heeft Goma ook deze bijnaam gekregen. De Instagrampagina van de hond is: marupgoma_c en hierop zijn heel veel leuke beelden te vinden van deze schat.

In totaal zijn er 312 berichten van Goma te vinden, waar je hart van zult smelten. 

Beeldbewijs credits: GMA

Gerelateerde videos: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts