Prachtig: Zusje leert haar broertje met Downsyndroom praten door gezamenlijk te zingen 😍❤️


Zusje leert haar broertje met Downsyndroom praten door gezamenlijk te zingen. Ook mensen met beperking kunnen een liedje uit hun hoofd leren. Wat zullen zijn ouders trots zijn!


Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze zus en broertje met een beperking onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.mensen met beperking 4Mensen met beperking hebben vaak wat langer nodig om dingen te leren dan mensen die geen beperking hebben, maar dit weerhoudt ze er vaak niet van om het toch te proberen.

Dit soort mensen moet je ook altijd aanmoedigen om het te proberen, omdat ze soms toch wel wat angst kunnen hebben over het feit dat ze langzamer zijn dan de andere mensen. Een beperking is natuurlijk niet iets waar ze voor gekozen hebben en daarom is het ook zeker niet iets waar ze zich voor moeten schamen.

Meer over het verhaal: In deze video is Bo te zien. Bo is een jongen met het syndroom van down en hij heeft hierdoor ook wat moeite met het leren van de taal. Zijn zus Lydia wil hem hier heel erg graag bij helpen en dit doet ze door liedjes voor hem te zingen.

mensen met beperking

Bo geniet hier duidelijk van en het lukt Lydia zelf om Bo hiermee wat woorden bij te brengen. Zo zie je maar dat muziek wonderen kan dan doen voor mensen met beperking. Bo heeft er in ieder geval heel erg veel baat bij, want elk woord dat hij uit kan spreken heeft hij van zijn zus geleerd door middel van de muziek.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Amanda Lee Gray: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

mensen met beperking 3