Man laat mensen in zorg gratis tanken, als manier om ‘dankjewel’ te zeggen voor hun harde inzet ❤️👍


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Het is goed om mensen in de zorg te helpen, want door hun harde inzet voor de bestrijding van het coronavirus vergeten ze zichzelf nog wel eens. 

Door de snelle verspreiding van het coronavirus zijn heel veel mensen tegelijk ziek en zitten de ziekenhuizen stampvol. Om alle mensen goed te kunnen helpen, moeten de mensen in de zorg erg veel werken en ook nog eens heel hard.

Daarom moeten we de mensen in de zorg helpen waar dat kan. De kleinste gebaren kunnen al heel veel dankbaarheid verwachten. Is er iemand in jouw direct omgeving werkzaam in de zorg? Vraag dan eens of je wat voor hun kan doen, zoals boodschappen of iets dergelijks. Kom in actie. Bekijk het inspirerende filmpje onderaan. mensen in de zorg helpen door gratis tanken 2

In deze video zien we de beelden van een prachtig gebaar van een barmhartige Samaritaan. De man kocht woensdag en donderdag benzine voor verpleegkundigen bij het Exxon Express-tankstation aan Mack Avenue en I-75 bij het DMC-ziekenhuis.

De man wilde laten weten dat hij erg dankbaar is voor het harde werken en dat hij de mensen in de zorg wilde helpen. Dit was een klein gebaar om dankjewel te zeggen.

Het is natuurlijk fantastisch dat er mensen zijn die dit doen, want op deze manier geef je de mensen in de zorg nog een extra motivatie om hun best te doen. 

Deel natuurlijk dit positieve bericht met je familie en vrienden op Facebook of WhatsApp.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts