Geweldig om te zien: Meisje leert gebarentaal om met dove postbezorger te kunnen communiceren 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Sommige vriendschappen zijn heel erg bijzonder te noemen. De vriendschap tussen een postbezorger en een 8-jarig meisje is dat ook en hun band is zo sterk dat het meisje gebarentaal leert om te communiceren. 

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zaten heel veel landen in lockdown. Mensen konden hun geld niet uitgeven aan uitstapjes en daarom ging iedereen massaal online shoppen.

De ouders van de 8-jarige Tallulah bestelde ook regelmatig op het internet en dat werd telkens bezorgd door Tim Joseph. Elke keer als Tim aan de deur kwam dan deed Tallulah open. Ze begonnen elkaar erg aardig te vinden, maar ze konden niet communiceren, want Tim is doof. 

Het kleine schoolmeisje vond het harde werk dat Tim leverde tijdens de lockdown echt fantastisch en daarom wilde ze hem op een bepaalde manier bedanken. Dus maakte ze een foto van een regenboog waarop de tekst dankjewel stond. Tim kon dit bedankje erg waarderen en hing het daarom erg trots op in zijn bestelbusje. 

Tallulah was zo onder de indruk van Tim dat ze hem ook nog op een andere manier wilde bedanken door met hem te communiceren. Zo leerde ze gebarentaal om de volgende keer dat Tim aan de deur kwam te communiceren. Meisje leert gebarentaal

De moeder van Tallulah, Amy Roberts, filmde haar dochter terwijl ze in gebarentaal met Tim aan het praten was en de beelden zijn enorm aandoenlijk. Ze plaatste de video online en deze ging meteen viraal. 

Tim gaf aan dat hij een beetje geschokt was toen Tallulah hem begroette met gebarentaal, maar hij kon het natuurlijk erg waarderen. Tim komt ongeveer 1 a 2 keer per week aan de deur bij Tallulah dus dan is het ook niet zo gek dat er een bepaalde band ontstaat. Tallulah is van plan om iedere keer weer iets nieuws te leren. 

Vond je het ook mooi om te zien hoe dit meisje met de postbezorger omgaat? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts