Artsen gedwongen om ​​keizersnede uit te voeren – Meisje geboren met ‘Harlekijn-Ichtyose’ 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken

Het verhaal van een een meisje dat geboren werd door middel van een keizersnede en de zeldzame ziekte: ‘Harlequin Ichthyosis’ heeft

“Artsen gedwongen om ​​keizersnede uit te voeren en zijn verbluft als klein meisje de ziekte ‘Harlequin Ichthyosis’ heeft. Dit is een aandoening die je ook maar niemand wenst. Per direct vanaf je geboorte voel je onwijs veel pijn!”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de keizersnede onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.keizersnede geboorte 3a
© Inside Edition

Waardevolle inleiding keizersnedes

Het komt vaker voor dan gepland en het moet helaas. Een keizersnede. Soms ligt het kindje niet op de juiste manier of duurt het te lang voordat het geboren wordt.

Dit is dan de perfecte oplossing. Natuurlijk zie je het liever niet gebeuren, maar soms kan het niet anders.

Het is dan in ieder geval super fijn dat deze optie er is. Ook in dit filmpje is er een geboorte geweest via deze weg.

Dit is nog niet eens het ergste van het verhaal. Het kleine meisje wordt geboren met de ziekte ‘Harlequin Ichthyosis’. Een aandoening die je je ergste vijand nog niet toewenst!

keizersnede geboorte 2A
© Inside Edition

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

Anna is een jong meisje die geboren is met de ziekte ‘Harlequin Ichthyosis’. Het is een vreselijke aandoening al zeggen wij het zelf.

Bij deze ziekte scheurt je huid vrijwel direct naar je geboorte en ben je dus constant in pijn. De huid is extreem gevoelig en branderig.

Anna is door deze ziekte op de wereld gebracht met een keizersnede. Pas na de geboorte wisten zowel de artsen als Anna’s moeder Jennie dat Anna deze aandoening had.

Ondertussen weten ze langzamerhand hoe ze met de ziekte om moeten gaan, maar het is geen pretje natuurlijk! Wij wensen Anna en Jennie onwijs veel sterkte!

keizersnede geboorte 1a
© Inside Edition

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de keizersnede zijn afkomstig van | Inside Edition: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts