McDonald’s werknemer met Downsyndroom gaat met pensioen na 42 jaar glimlachen!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Iedereen verdient een kans in het leven op alles. Zo ook om te werken en we leven nu in een tijd waarin dat vrijwel mogelijk wordt gemaakt voor iedereen.

Dat is iets moois en moet gekoesterd worden. Zo ook in deze video waarin de werknemer Russel met het downsyndroom afscheid neemt van de McDonald’s waar hij 42 jaar heeft gewerkt.

Hij heeft hier altijd gewerkt met enorm veel plezier, heeft het naar zijn zin gehad en kon goed overweg met zijn collega’s. Hij zal zeker gemist worden! 

Russel werkte vooral in de publieke ruimtes. Dus waar de mensen aten en zaten. Hij bracht eten naar de mensen toe of ruimde de tafels op na afloop. McDonald's werknemer met downsyndroom

Hij vulde benodigdheden aan waar nodig was, zorgde voor een schoon toilet, bracht eten naar mensen in de drive-through.

Hij deed dus vrijwel alles en was een echte toevoeging voor het team! Het zal even wennen zijn, zonder Russel aan hun zijde, maar ze willen hem in ieder geval bedanken voor al die mooie jaren!

Ze hebben onwijs van hem genoten! 

Heb je ook zoveel respect voor deze werknemer? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts