6-jarige vindt ‘gezichtsmasker’ in McDonald’s kipNugget


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 2 minuten: “6-jarige vindt ‘gezichtsmasker’ in McDonald’s kipNugget”

Af en toe komen we dingen tegen in ons eten, dat we liever niet zouden willen zien. Misschien een haar, een beestje of misschien wel erger een stukje nagel. Niets is te gek en het zou echt zomaar kunnen.

Je hebt het natuurlijk liever niet, maar je doet er vrij weinig tegen. Vooral goed opletten! In deze video zie je hoe een klein meisje wel iets heel bijzonders tegenkomt in haar eten. 

mcdonalds-kipnugget

Een zesjarig meisje heeft zich onlangs verslikt in een McDonald’s kipnugget.

In deze kipnugget zat namelijk een stukje van een chirurgisch gezichtsmasker. Haar moeder Laura, had de ontdekking gedaan in 2 van de 20 nuggets die ze voor haar kinderen had gekocht.

Laura heeft haar vinger in de keel van haar dochter gestoken, om het stuk eruit te krijgen, ze stikte hier bijna in namelijk. Haar dochter begon zo wat blauw te zien, zo ziek voelde ze zich. Toen haar moeder het stuk uit haar mond haalde, dacht ze wat is dit? Dit kan niet goed zijn!

mcdonalds-kipnugget-2

En uiteindelijk bleek het een chirurgisch gezichtsmasker te zijn dat verstopt zat in haar McDonald’s kipnugget.

Je ziet hoe het masker erin wordt gekookt, als een deel van het mengsel en het is duidelijk een masker. Je kunt de naad zien en hoe stevig hij erin zit. Laura heeft de manager gebeld van de voedselketen en het verhaal uitgelegd.

Zij hebben hun excuses aangeboden en duidelijk gemaakt dat het niet hun keuken is voorbereid. Ze hebben het volledige bedrag laten terugstorten van de bestelling!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Sweet Ann

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts