Hilarisch: Gigantische Mastiff hond legt parcour af op zijn ‘eigen tempo’ 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De honden die meedoen aan behendigheidswedstrijden zijn meestal erg snel en klein, maar dat is niet het geval voor deze gigantische Mastiff hond die met vlag en wimpel is geslaagd voor zijn behendigheidscursus. 

De hond genaamd Zeus lijkt zich heel goed te beseffen dat hij het niet moet hebben van zijn snelheid, dus bleef hij kalm en stabiel. Hij hield bij iedere obstakel dezelfde langzame snelheid en dat leek erg goed te gaan. Zijn eigenares bleef hem aanmoedigen en aanwijzingen geven terwijl hij zich over het parkour manoeuvreerde.

Voor zijn enorme formaat deed hij het voortreffelijk. Hij slaagde erin om alle tunnels te passeren en stootte over het hele parcour maar één paal om. 

Zeus is het perfecte voorbeeld dat meedoen belangrijker is dan winnen. Hij heeft zeer waarschijnlijk het record gevestigd voor langzaamste run ooit. Maar hij had enorm veel plezier, want hij kwispelde voortdurend met zijn staart. Mensen lijken zich soms alleen te focussen op presteren, waardoor ze vergeten om te genieten. Dit is bij Zeus absoluut niet het geval.

Gigantische Mastiff hond 1 Zijn gigantische kop en grote voeten waren een genot om over de baan te zien gaan en lieten andere honden zien dat grootte er niet toe doet. Het gaat er niet om hoe snel je op een bestemming komt, maar het is vooral belangrijk om te genieten. 

Iedereen in het publiek kon Zeus waarderen en daarom begonnen ze massaal met het aanmoedigen van de gigantische Mastiff hond. Dat zal zeer waarschijnlijk nog een extra steuntje in de rug zijn geweest voor de hond. Bij thuiskomst zal hij zeker weten door zijn baasje in de watten gelegd worden, want als er iemand een traktatie heeft verdiend dan is het Zeus wel. 

Kon je ook zo genieten van deze gigantische Mastiff hond? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts