Twee mannen ontdekken na ’60 jaar vriendschap’ dat ze eigenlijk broers zijn


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De mannen zijn al 60 jaar vrienden en komen er nu pas achter dat ze hetzelfde DNA delen, wat een verhaal! Een van de mooiste dingen aan het leven is dat het totaal onvoorspelbaar is.

Je weet nog wat je te wachten staat en er zijn altijd verrassingen om de hoek. Natuurlijk zijn er heel veel dingen te plannen, maar ook de beste planning kan nog in de soep lopen, doordat er onverwachte dingen gebeuren.

Zo kan het ook gebeuren dat mannen al 60 jaar vrienden zijn en dat ze geen idee hebben dat hun band nog sterker is dan alleen vriendschap. Het leven zit vol verrassingen en je moet je er maar aan overgeven. 


mannen zijn al 60 jaar vrienden 2

In deze video zien we het bijzondere verhaal van Walter Macfarlane en Alan Robinson. Deze twee mannen zijn al 60 jaar vrienden en hun vriendschap nam onlangs een aparte wending.

Alan werd bij zijn geboorte geadopteerd door een liefhebbend gezin en Walter werd verzorgd door zijn oma. Ze wisten beide niet wie hun ouders waren. Onlangs wilde de dochter van Walter toch wat meer van de achtergrond van haar vader weten en liet ze een test doen.

Uiteindelijk bleek daaruit dat Walter en Alan biologische broers waren. Wat een super bijzonder verhaal en het zal hun band alleen maar sterker maken.

Vond je dit ook een uniek en prachtig verhaal? Dit het dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts