Hilarische compilatie van ouders die baby’s kregen die lijken op mannen van ‘middelbare leeftijd’ 😂❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Scroll dus nog even naar beneden.

“Hilarische compilatie van ouders die baby’s kregen die lijken op mannen van middelbare leeftijd” – (leestijd – 1 minuutje)

Baby’s zijn toch wel de schattigste wezens op aarde.

Ze zijn heel erg klein en het enige wat je met ze wilt doen is lekker knuffelen, maar toch komen sommige baby’s eruit te zien alsof ze hun hele jeugd overslaan en meteen volwassen zijn.

Hier zien we een fantastische compilatie van deze baby’s die eruit zien als mannen van middelbare leeftijd. 

mannen van middelbare leeftijd
© Daily News / mannen van middelbare leeftijd

Benjamin Button is een hele bekende film met Bradd Pitt uit 2008.

In deze film wordt het verhaal verteld van Benjamin Button. Hij wordt geboren als een bejaarde man, en wordt vervolgens iedere dag jonger.

Deze baby’s lijken allemaal het verhaal van Benjamin Button te beleven.

Sommige van deze baby’s lijken net alsof ze enorm boos uit de baarmoeder zijn gekomen en nu al geen zin in het leven hebben, terwijl andere baby’s eruit zien alsof ze rechtstreeks uit een middeleeuws schilderij komen. 

mannen van middelbare leeftijd
© Daily News / mannen van middelbare leeftijd

Maar hoe rimpelig, chagrijnig of boos deze kinderen er ook uitzien, we kunnen er met z’n allen niet omheen dat ze alsnog erg schattig zijn. 

Het begint al helemaal mooi met het eerste kindje. De foto is werkelijk waar hilarisch, maar de beschrijving erbij is misschien nog leuker.

Het kindje kijkt over de schouder van haar moeder en kijkt enorm boos.

mannen van middelbare leeftijd
© Daily News / mannen van middelbare leeftijd

De tekst luidt: “Mijn dochter was pas twee dagen oud, maar beheerst de ‘ze gebruiken mijn oprit om te keren’-look al tot in de perfectie.

Bij andere baby’s loopt hun haarlijn heel vreemd, waardoor ze het kapsel hebben van een oud opaatje. 

Het is een fantastische video die zeker een lach op je gezicht gaat tonen. Bij iedere foto staat zo een leuke beschrijving, waardoor het nog een extra duwtje geeft naar de slappe lach.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Daily News / mannen van middelbare leeftijd

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts