Medewerker van pizzeria rijdt 360 km om ‘speciale pizza’ af te leveren aan stervende man 😢❤️


Manager van pizzeria rijdt 360 km om speciale pizza af te leveren aan stervende man. Als dit geen daad van liefde is, dan weten wij het ook niet meer. Zoals je ziet, niet alle helden dragen een cape.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze tiener die een pizza aflevert bij een stervende man onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


Manager van pizzeria 1

Waardevolle inleiding:
We hebben het allemaal wel: lievelingseten van je favoriete restaurant. Het kan een stuk pizza zijn van je favoriete pizzeria, heerlijke sushi of misschien ben je wel een enorme fan van Mexicaans! Who knows?! Soms is dat restaurant of eten alleen wat verder weg dan dat je zou willen. Soms ben je dan ook niet in staat om dat nog een keer te kunnen eten. Zo was dat ook het geval in het volgende filmpje. Een stervende man aan kanker wilde graag nog een stuk pizza eten van zijn lievelings- pizzeria. Door de afstand was hij helaas niet in staat om daar nog heen te gaan… Manager van pizzeria 3

Belangrijke inlichting verhaal:
Rich is een man strijdend tegen kanker. Het ging steeds slechter met Rich en hij verbleef daarom ook in een hospice.Volgens zijn schoonvader had Rich nog een wens: een stuk pizza eten van zijn lievelings- pizzeria genaamd Steve’s. Helaas lag Steve’s pizzeria 7 uur vandaan van de woonplaats van Rich. Toen dit verhaal terecht kwam bij de manager van de pizzeria, heeft hij een tiener op stap gestuurd. Deze jongen wordt gezien als een ware held, omdat die wel 7 uur heeft gereden om Rich zijn pizza te bezorgen! Wat een liefdevolle daad! Manager van pizzeria 2

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: CBS News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts