Man verft huis roze en maakt buren boos met zijn besluit: “Roze maakt mij gelukkig” 🏠💖


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Man verft huis roze en maakt buren boos met zijn besluit: “Roze maakt mij gelukkig”

Je buren kun je niet uitkiezen en dat zorgt weleens voor problemen. Programma’s als de Rijdende Rechter lossen enorm veel problemen op tussen buren en dit gevalletje kan zo in het programma terecht. 

Emilio Rodriguez kocht een huis in Pflugerville in Texas in de Verenigde Staten. Toen hij het huis in november kocht vond hij het huis alleen iet wat saai en besloot daarom om het huis helemaal roze te verven. Van het dak tot de grond alles is in de felle kleur van Emilio zijn obsessie.

De buren zijn er absoluut niet over te spreken, maar Emilio is ook nog niet eens klaar. Op het moment is alleen het huis roze, maar ook de oprit wordt roze en Emilio is van plan om het gras te laten verwijderen, zodat hij het kan vervangen door roze tegels.

Op 4-jarige leeftijd raakte Emilio betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, hierdoor raakte hij tot aan zijn middel verlamd en belandde hij in een rolstoel. In zijn tienerjaren werd hij nog heel vaak geopereerd, maar dat mocht niet baten. Man verft huis roze

Emilio zegt dat de kleur helpt om zijn dag op te fleuren. Hij laat weten dat: “Als ik medische dingen moet doen, kan ik naar mijn roze huis kijken en dan kalmeert het me een beetje”. 

De buren vinden het allemaal verschrikkelijk, maar daar zit Emilio niet mee. In de buurt is er nog geen Vereniging van Eigenaren en meestal duurt dat zo lang om op te richten, dus als ze klaar zijn is hij waarschijnlijk al een opa. Dit komt allemaal van Emilio die zegt zijn huiswerk goed gedaan te hebben.   

Het is natuurlijk fijn als deze kleur iemand uit de put kan halen, maar wat ons betreft is het wel wat overdreven en lijkt het net alsof je tegen een kasteel uit een tekenfilm aankijkt.

Wat is jouw mening hierover? Vind je zijn besluit gek of moet hij lekker doen wat hij zelf wil?

Deel je mening op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts