Vrouw (80) met Alzheimer’s getroost door 85-jarige echtgenoot door raampje tijdens lockdown


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het coronavirus brengt vreselijke gevolgen met zich mee… Jammer genoeg moeten veel mensen dat onder ogen komen. 

COVID-19 zorgt voor vreselijke gevolgen. Niet alleen betreft het virus, maar ook de consequenties daarvan. Mensen mogen niet meer naar buiten, kunnen hun dierbaren niet meer zien oftewel heel hun leven staat op zijn kop.

Het is voor veel mensen alleen maar negatief, natuurlijk meer mensen komen tot elkaar, maar ook voor ouderen mensen is dit geen uitkomst. Dat is ook het geval in het volgende verhaal, wanneer een ouder stel niet meer samen kan zijn.man troost zijn vrouwEen man heeft een manier gevonden om zijn vrouw Lauren met alzheimer nog te kunnen zien.

Door de lockdown kan hij niet meer bij haar in het tehuis komen, tot Lauren’s grote verdriet. Vandaar dat haar man iedere dag voor het raam een kijkje bij haar komt nemen.

Dat is toch verschrikkelijk schattig. Onze ogen gaan hiervan tranen. Fijn om te zien in deze rare situatie dat mensen nog zoveel voor elkaar over hebben. Ze moeten ook wel natuurlijk, maar dit is de perfecte tijd om het te laten zien!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM