Man neemt een ‘bubbelend zandbad’ en dat blijkt heel leuk te zijn!


Deze man neemt een zandbad en het klinkt niet alleen heel erg apart, maar het ziet er ook erg vreemd uit.  Je hoort mensen vaak dat ze in bad gaan en 99 procent bedoeld dat een bad gevuld met water.

Maar het kan dus ook dat een man een zandbad neemt. De reden dat je niemand over een zandbad hoort is, omdat het een erg vreemd fenomeen is.

Wanneer je het ziet, ziet het er wel erg lekker uit, maar om er nou echt in te gaan zitten lijkt ons toch een beetje vreemd. Op YouTube vind je verschillende video’s over het maken van een zandbad. 


Man neemt een zandbad 3

In deze video zien we dat een man een zandbad neemt. Het meest belangrijke in de video is dat de man ook laat zien hoe je een zandbad precies maakt. Je krijgt het voor elkaar door lucht toe te voegen aan het zand en dan wordt het zand als het ware vloeibaar. 

Het klinkt allemaal vrij eenvoudig, maar dat is het toch echt niet. De man had de plannen erg goed uitgewerkt op papier, maar alsnog hadden ze 25 mislukte pogingen nodig om bij hun uiteindelijke ontwerp uit te komen.

Het project van het maken van het zandbad is enorm interessant en het resultaat is verbluffend. Kijk daarom de hele video en misschien is zo een zandbad ook wat voor jou! 

Vond jij de beelden ook erg interessant en merkwaardig? Deel het dan op Facebook/Whatsapp

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts