Twee piloten van een luchtvaartmaatschappij melden dat ze ‘man in Jetpack’ naast hen hebben zien vliegen op 900 meter hoogte.


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Twee piloten van een luchtvaartmaatschappij melden dat ze ‘man in Jetpack’ naast hen hebben zien vliegen op 900 meter hoogte.”

Afgelopen zondag kreeg de luchtverkeersleider van twee piloten op twee verschillende vluchten een hele aparte melding. Op duizenden meters hoogte zweefde er een man met een jetpack door de lucht boven Los Angeles. 

Rond 18.30 naderde een piloot van American Airlines de luchthaven van Los Angeles toen hij plotseling een verschijning zag in de lucht.

man-in-jetpack-2-834

Hij nam gelijk contact op met de luchtverkeersleiding om te vertellen dat er een vliegend persoon zich op dezelfde hoogte als het vliegtuig bevond, op ongeveer een kilometer hoogte. Om precies te zijn meldde de piloot het volgende: “Toren, American 1997. We zijn zojuist een man met een jetpack gepasseerd.”.

Vervolgens was er een andere piloot, op een vlucht van Southwest Airlines, die ook meldde dat hij een persoon met een jetpack was gepasseerd. 

De luchtverkeersleiding nam gelijk contact op met de wetshandhaving om ze op de hoogte te stellen. Het kantoor van de FBI liet weten dat ze op de hoogte waren van de rondcirculerende man, maar ze deden er alles aan om er achter te komen wie de man is. 

man-in-jetpack-3

Vandaag de dag zijn er best veel uitvinders die een jetpack hebben gebouwd. Een bepaalde man, uit Brighton in het Verenigde Koninkrijk, brak een tijd geleden nog het snelheidsrecord toen hij tijdens een rit een snelheid van 137 km/h behaalde. 

In de regio van Los Angeles bevindt zich ook een bedrijf genaamd JetPack Aviaton. Natuurlijk was dit een van de eerste bedrijven waar de FBI contact mee opnam, maar de eigenaar verzekerde hen dat de Jetpacks niet beschikbaar zijn voor privégebruik. 

Inmiddels is het antwoord op de vraag nog steeds niet gevonden en blijft het voornamelijk speculeren wat we moeten doen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS This Morning

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts