Vrouw kiest haar 16 honden en dumpt haar man


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Helaas eindigen niet alle liefdesverhalen met een gelukkig einde. Sommige relaties eindigen doordat de verliefdheid vervaagt, een flinke ruzie en zo zijn er nog veel andere redenen.

Er zijn redenen die je vaak voorbij ziet komen en andere lijken uniek. Dit is bij Liz Haslam het geval, maar het lijkt er op dat zij de gelukkigste keuze heeft weten te maken. 

man-dumpen-2

Liz raakte op 16-jarige leeftijd verliefd op Mike. Ze dacht dat ze haar soulmate had gevonden waar ze de rest van haar leven mee zou doorbrengen. Na de middelbare school trouwden ze en verhuisden ze naar het platteland om daar samen een nieuw leven op te bouwen. 

Na een tijdje kregen ze een kind genaamd Ollie en niets leek hun in de weg te staan voor een fantastisch leven. In totaal zijn Liz en Mike 25 jaar bij elkaar geweest, maar hun relatie hield geen stand. 

Toen ze naar het platteland verhuisden kreeg Liz een idee voor een bedrijf. Ze hadden bij hun nieuwe woning enorm veel ruimte en daarom richtte ze Bed for Bullies op.

man-dumpen

Dit is een stichting waar bull terriers in nood terecht kunnen. Veel van deze honden hebben gezondheids- en gedragsproblemen, waardoor ze niet worden herplaatst in een gezin. Door de opvang van Liz krijgen ook deze honden een fijn thuis. 

Na een lange tijd merkte ze dat zij en Mike een beetje uit elkaar aan het groeien waren. Ze realiseerde zich dat de doelen die ze als koppel wilde bereiken niet in dezelfde richting lagen.

Daarmee bedoelde ze dat ze Mike niet kon dwingen om van de honden te houden en dat werd uiteindelijk het probleem. 

Mike gaf haar de keuze tussen haar honden en hem. Dit was een gigantische moeilijke keuze voor Liz, maar ze heeft de knoop door weten te hakken.

Mike wist hoe dol ze was op de honden en door haar deze keuze op te leggen, wist ze dat ze niet voor hem moest gaan. Ze koos voor de honden en is nu gelukkiger dan ooit.

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts