Heldhaftige man redt mager hondje van afgelegen eiland en neemt diertje mee naar huis ❤️👍


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Wesley White doet niets liever dan heerlijk kajakken op mooie, rustgevende plekken op deze aarde. Op een dag was hij aan het kajakken voor de kust van Belize toen hij een dier zag bij een vissershut op een verlaten eiland. Toen hij dichterbij kwam zag hij dat het ging om een uitgehongerde puppy. 

De hond was zo mager dat je helemaal zijn botten kon zien en hij riep om mensen maar er was niemand in de buurt. De hond was erg vriendelijk en Wesley had geen flauw idee hoe hij daar terecht was gekomen, maar één ding wist hij zeker: hij moest de hond redden anders zou hij het niet overleven. 

Dat bleek een flinke uitdaging te zijn, want Wesley was nog maar 36 uur in Belize voordat hij zou vertrekken en hij vroeg zich dus af of hij in dat korte tijdsbestek wel de hulp kon bieden die de hond nodig had. 

Wesley nam de hond mee in zijn kajak en ging terug naar het hotel. Toen hij daar aankwam, schoten mensen hem gelijk te hulp en kwamen ze aan met blikken hondenvoer en de barman belde allerlei vrienden op een dierenarts te zoeken. mager hondje wordt gered

Op een gegeven moment vonden ze een dierenarts en Wesley bracht de hond daarheen. Inmiddels had de hond een naam gekregen, namelijk Winston. Wesley kon echter maar heel even blijven, omdat hij zou vertrekken uit Belize. 

Na zijn vertrek hield hij contact met de dierenarts, Dr. Mia, en hij liet hem weten dat Winston volledig zou herstellen, maar dat hij een pleeggezin moest zoeken. Gelukkig kon het geregeld worden via de Humane Society of Belize.

Via die organisatie werd pleegverzorger Melanie gevonden en zij zorgde ervoor dat Winston weer helemaal de oude werd. Uiteindelijk hebben ze het voor elkaar gekregen om Winston naar Dallas te krijgen en nu zijn de maatjes weer herenigd.

Vond je het ook geweldig hoe dit hondje werd gered? Deel het verhaal dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts