Man wordt wakker gemaakt door lynx kittens op veranda


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Soms gebeuren de mooiste momenten juist op het moment dat je het minst verwacht.

Je hebt er 9 van de 10 keer niets over te zeggen wanneer iets nou daadwerkelijk gebeurd. Dat moet je allemaal lekker overlaten aan de universe.

Zo gebeurde dat ook bij de fotograaf Tim Newton en dat heeft tot een van de mooiste momenten in zijn leven geleid.

lynx-kittens
Tim Newton heeft de kans gekregen in Alaska om een stel bijzondere dieren te fotograferen. Hij werd namelijk wakker gemaakt door een stel Lynx kittens op zijn veranda.

Onmiddellijk grijpt hij natuurlijk zijn camera en begint hij prachtige plaatjes te schieten.

Overigens alles wat Tim op camera vastgelegd, komt er prachtig uit te zien. De kittens speelde op zijn veranda, maar ook op het gras rondom het huis.

Hij kon dus echt een stel speelse kittens vastleggen op beeld. Hij was zo enthousiast over deze ervaring, dat de plaatjes er prachtig uit kwamen te zien. 

Normaal zijn Lynx katten erg verlegen en komen ze niet graag bij mensen in de buurt. Maar deze kittens leken daar geen last van te hebben, aangezien zij Tim zelf opzoekte!

lynx-kittens-2

Nadat hij een paar mooie plaatjes had geschoten, ging Tim er vanuit dat hij de katten niet meer terug zou zien.

Maar een maand later stond de hele familie weer op zijn veranda. Een leuk weerzien dus, waar Tim totaal niet op had gerekend!

Natuurlijk pakte hij weer zijn camera erbij, en begon hij nieuwe foto’s te schieten. Want van foto’s kan je er nooit genoeg hebben! Zo denkt Tim er althans over! 

Bekijk de originele beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp! De afbeeldingen zijn afkomsten van: bron 1bron 2

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM