Kassier verstoort jonge moeder – Oma in zebra overhemd grijpt in en laat deze beelden viraal gaan 😳❤️


Kassier verstoort jonge moeder – Oma in zebra overhemd grijpt in en laat deze beelden viraal gaan. De moeder wilde luiers kopen, maar toen het duurder bleek te zijn dan verwacht kon ze het niet betalen, maar een reddende engel greep in. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze jonge moeder en de kassier onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.luiers kopen 1

In de wereld van tegenwoordig zijn er veel ruzies. Je kan bijna geen krant meer openen zonder dat er iets over een geweldsdelict in staat.

Er zijn nog steeds veel oorlogen en we schieten er helemaal niets mee op. Daarom is het belangrijk dat we allemaal wat liever voor elkaar zijn en elkaar helpen daar waar nodig, in plaats van het allemaal maar moeilijk maken voor elkaar.

Als een oud vrouwtje zware boodschappen moet tillen, dan help je haar toch even, het is een kleine moeite voor een jong persoon. 

Meer over de videobeelden: In dit filmpje zien we een geweldige daad van een mevrouw. Er staat een vrouw bij de kassa, maar dan komt een vrouw in een zebra overhemd tevoorschijn met haar portemonnee in haar hand.

luiers kopen 2

De jonge moeder wilde luiers kopen die in de aanbieding waren, maar deze bleken toch niet in de aanbieding te zijn. De vrouw met het zebra overhemd hoorde dit en betaalde het resterende bedrag, namelijk 120 dollar.

De 73-jarige superheld wordt daarna nog geïnterviewd. Benieuwd wat ze allemaal heeft te zeggen over haar daad? Kijk dan zeker!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: ABC News: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

luiers kopen 4