Perfect voor luie mensen: Er is een hotel waar je de hele dag kunt rondhangen met schattige luiaards


Het resort is omringd door een prachtig regenwoud, dit geeft je natuurlijk het ultieme vakantiegevoel!

Een luiaard is een middelgroot Zuid-Amerikaans zoogdier. Waarvan tegenwoordig nog twee families bestaan: ‘2-vingerige en drievingerige.’

De dieren staan erom bekend voor het veel eten van bladeren. Een grappig feitje is dat het beestje in principe ogen in zijn rug heeft.

Ze kunnen hun wervel wel 360 graden draaien! In dit filmpje kan je zien dat vakantiegangers de hele dag kunnen chillen met deze dieren.

Dit komt omdat zij rondhangen op het resort in kwestie. Wij zouden het wel weten als we op dit resort waren! De hele dag chillen met deze heerlijke dieren.


Luiaard 5
In het hart van de Arenal-vulkaan regio in Costa Rica ligt het Nayara resort.

Dit is een high-end optie voor koppels die de allerbeste service willen ervaren, met echte oprechte gastvrijheid, luxe suites en heerlijke gerechten die allemaal te vinden zijn omringd door het regenwoud.

Doordat het hotel is omringd door het regenwoud krijgen de gasten de mogelijkheid om te chillen met de luiaards die daar leven.

Wat een een unieke ervaring! Dit resort heeft werkelijk alles: dieren, zwembaden, natuur, heerlijk eten en een gym. Als je de  mogelijkheid krijgt om te gaan, zeker doen!

Vind je dit ook een prachtig hotel. Laat het je vrienden en familie dan weten door het te delen op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts