Bange luiaard durft drukke weg niet over te steken – Agent grijpt zonder te denken in 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In Ecuador heeft een Luiaard de weg willen oversteken, maar hij durfde niet meer. Gelukkig waren daar stel lieftallige politieagenten die het beestje hielpen.

Toen zij de weg op reden, zagen zij het beestje helemaal vastgekleefd midden op de weg aan de vangrail. Gelukkig waren de officieren er op tijd bij en konden ze het beestje redden.

Ze hebben het dier weer kunnen loskrijgen van de vangrail en kunnen verplaatsen naar het bos naast de druk bereden weg. Goed dat ze zo aan het opletten waren, de officieren.

Luiaard oversteken

Hoe de luiaard daar precies is terecht gekomen, weten de officieren ook niet. Ze denken dat het beest de weg wilde oversteken. Maar waarom? En waar naar toe? Ja, dat zijn twee vragen waar ze waarschijnlijk geen antwoord op zullen krijgen.

Maar goed om te weten is, dat hij nu weer leeft in het gebied waar hij vandaan kwam. De politieagenten hebben hem goed afgeleverd.

Fijn om te weten is, dat er agenten zijn die ook oog hebben voor de kleine dingen en hier ook  bij stil staan. De dieren mogen niet verloren gaan en daar zorgen zij onder andere voor. Wat deze agent heeft gedaan beschouwen wij dan ook als een heldendaad.

Vond je de redding van de agent ook mooi? Deel dit artikel dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts