Onderzoekers ontwikkelen luchtfilter dat COVID-19 kan vangen en doden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een luchtfilter, we hebben het allemaal wel in huis. Het is iets zo normaals, maar zo nodig. Dit filter zorgt ervoor dat alle viezigheid uit de lucht vertrekt en dat jij alleen schone lucht binnenkrijgt in je huis. Het is daarom ook extreem belangrijk om dat eens in de zoveel tijd te checken, want je wilt niet dat die viezigheid zich gaat verspreiden, als het filter te vol raakt. 

Door dit luchtfilter kwamen mensen erop, om dit ook te creëren om COVID-19 tegen te gaan. De ontwikkeling ziet er niet veel anders uit dan een normaal luchtfilter, maar het doet iets compleet anders wat een normaal filter niet kan.

Zodra het filter de bacterie van COVID-19 vangt, zal deze onmiddellijk worden gedood zonder het aanpassen van de leefomstandigheden. Het filter wordt verwarmd en dood hiermee binnen enkele minuten de bacterie.  luchtfilter

National Laboratory heeft het filter getest en kwam erachter dat maar liefst 99,8% van het virus dat langs het luchtfilter is gekomen werd gedood. Deze bijzondere ontwikkeling is ontstaan in Texas, Amerika.

De ontwikkelaars hopen dat deze uitvinding op de radar zal komen bij de leiders van het land en grote bedrijven. Dit zou nog wel eens een echte life safer kunnen zijn namelijk!

Dit kan een toepasbare, kostenbesparende oplossing zijn om nationaal de mensheid te kunnen helpen. Het is dus zeker het bekijken van het filter waard. En wie weet, is daar dan eindelijk de oplossing voor het coronavirus!

[adinserter block=”5″]

BEWIJS: University of Houston

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts