Loodgieter repareert gratis de ketel van een 91-jarige vrouw en heeft een hele goede reden voor zijn besluit


James Anderson is een loodgieter uit Burnley in Lancashire. James biedt gratis diensten aan aan ouderen die zich het niet meer kunnen veroorloven.

Deze ouderen kunnen dan bijvoorbeeld niet meer de verwarmingskosten betalen. James biedt zijn diensten dan gratis aan en krijgt 30 pond van de overheid om de kosten te kunnen dekken.

Dat is nou nog eens fijn werken. James doet iets goeds voor de samenleving en krijgt daar ook nog een kleine vergoeding voor. Dat is natuurlijk mooi meegenomen omdat zijn bedrijf wel draaiende moet blijven natuurlijk. 

Hij biedt niet alleen zijn diensten gratis aan. Hij biedt ook eten en kleding aan en los daarvan heeft hij ook enkele rekeningen betaald. Loodgieter repareert gratis 2

Hij weet dat sommige mensen het niet goed hebben. James probeert dan te helpen, waar dat kan.

James zegt dat hij weet dat mensen in situaties komen waarbij ze obstakels niet alleen kunnen overwinnen. Hij helpt ze daarbij om die obstakels wel te kunnen overwinnen.

Als iemand een goed hart heeft dan is het James wel. Wat voor werk hij wel niet allemaal verricht voor de samenleving, naast het sturen van zijn eigen bedrijf!

Vond je dit liefdevolle besluit ook zo mooi? Deel dan wat positiviteit met jouw vrienden op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts