20 opvallende littekens die zijn ‘getransformeerd’ in creatieve meesterwerken


Hierboven vind je een prachtige dia van alle verschillende tatoeages. Onderaan het artikel zie je het originele filmpje.

Iedereen wordt geboren met moedervlekken. En soms wijken deze af van de standaarden. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, maar sommige mensen kunnen dit als storend ervaren.

Datzelfde geldt voor littekens. Gelukkig is er nu een manier gevonden, om deze plekjes te verbergen.

littekens-tatoeren

In deze video zie je 20 moedervlekken en littekens die verborgen worden door tatoeages. Mensen kiezen ervoor om over deze plekken heen te tatoeëren omdat zij het als zeer storend ervaren. 

Een litteken en moedervlek hoort natuurlijk bij je lichaam, maar als je je er onzeker door gaat voelen, is het natuurlijk niet best.

Hierdoor besluiten mensen om eroverheen te tatoeëren. In dit filmpje zie je 20 van dit soort gevallen.

Zo zie je dat iemand van een moedervlek een panterprintje heeft gemaakt, of iemand anders van een moedervlek een spookje. Creatief zijn ze zeker! 

Soms schuilt er achter deze plekjes veel emotionele waarde. Hierdoor maakt het dat zij deze plekken graag willen coveren. Dat is natuurlijk ook te begri

littekens-tatoeren-2jpen. Voor hen, wordt het gezien als iets moois ervan maken.

De littekens en de moedervlekken zijn dan minder zichtbaar. Als dat voor hen werkt, ja waarom niet? Wie zijn wij, om daarover te oordelen. Het is een prachtige manier om iets minder te doen laten opvallen.

En als zij daardoor allemaal een stuk zekerder door het leven gaan, moet je daar vooral respect voor hebben!

Bekijk de originele beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts