Lieve peuter troost doodsbang hondje tijdens onweersbui


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honden staan natuurlijk bekend als enorm zorgzame beestjes. De dieren zijn onwijs lief en hebben vaak het beste met hun baasje voor.

Maar soms komt het voor dat de honden zelf een beetje comfort nodig hebben. Dat zie je ook in de volgende video. 

Tijdens een zwarte storm zie je een hondje in een hoekje gekropen en zie je dat hij daadwerkelijk bang is.lieve-peuter-troost-een-doodsbang-hondje-2

Gelukkig is daar een lieve peuter die het doodsbange hondje troost. Hij blijft de gehele tijd bij het beestje en knuffelt hem iedere minuut.

Het is overduidelijk te zien dat dat beestje het onwijs fijn vindt dat de peuter de tijd voor hem neemt. Het is extreem belangrijk op zo’n dier comfortabel te maken in zo’n vervelende situatie. Dat doet het beestje onwijs goed.

Hou dus altijd een oogje in het zeil voor je huisdier. 

De liever peuter neemt de hond lekker in zijn armen en knuffelt erop los. Het is onwijs zielig om het doodsbange hondje zo te zien. Het beest zit helemaal weggedoken naast de wasmachine.

lieve-peuter-troost-een-doodsbang-hondje

Extreem schattig dat de peuter dan probeert om het beestje zich beter te laten voelen.

Wij weten zeker dat dit wel enigszins geholpen heeft. Extra leuk is, is dat deze liefdevolle daad is vastgelegd op camera.

Dan kan iedereen meegenieten van deze fijne actie. Wij hopen dat de storm snel over was, want dit is natuurlijk puur afzien voor het dier!

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop met vrienden/familie!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts