Dans van lieftallig meisje met haar pasgeboren broertje smelt harten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Dans van lieftallig meisje met haar pasgeboren broertje smelt harten”

Wat gaat er nou boven broer en zussen liefde?! Zo weinig!

Niets is leuker dan het zien dat je kinderen goed met elkaar overweg kunnen. Dat is namelijk helemaal niet zo vanzelfsprekend op bepaalde leeftijden.

Daarom moet je ook extra genieten van de momenten dat zij wel met elkaar overweg kunnen. 

lieftallig-meisje

Een lieftallig meisje neemt haar pasgeboren broertje in de hand en begint hier mee te dansen.

Samen schuifelen ze een beetje in het rond en de beelden zijn te schattig! Vanaf de zijkant hoor je dan ook veel lieve reacties komen.

Dit meisje is vast en zeker ontzettend trots op haar kleine broertje en is trots dat zij zijn grote zus is!

De twee zullen het vast en zeker goed met elkaar kunnen gaan vinden, dat zie je al vanaf dit moment. Zulke momenten moet je echt koesteren, want je weet niet zeker hoeveel van dit soort momenten nog gaan komen. 

lieftallig-meisje-2

Het lieftallige meisje gaat zelf ook helemaal op in het moment. Ze houdt het jongetje goed vast en lijkt helemaal van de aardbodem te zijn met haar gedachten.

Dit is zo aandoenlijk om te zien! Ze lijken een dikke match te zijn. Voor de ouders is dit natuurlijk ook enorm leuk om te zien, dan denk je echt als ouder, dit is echt wat ik wil.

Voor later is dit natuurlijk ook erg leuk om terug te kunnen kijken. Dit zijn de momenten die je wil vastleggen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Ashley caruso

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts