Trotse broer zingt liedje voor blije broertje met het Syndroom van Down


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Trotse broer zingt liedje voor blije broertje met het Syndroom van Down”

Er gaat niets boven een hechte familieband. Als ouder zijnde is het zien dat je kinderen goed met elkaar overweg kunnen, waarschijnlijk een van de mooiste dingen.

Je wil natuurlijk dat ze goed en gelukkig met elkaar opgroeien, in een thuis waarin iedereen zich fijn voelt. liedje-zingen

In deze video maak je kennis met een filmpje dat compleet viraal is gegaan. Zo viraal dat het zelfs wordt besproken tijdens het dagelijkse nieuws.

En dat snappen we ook wel, dit filmpje is namelijk te schattig voor woorden! Je ziet hier namelijk hoe een trotse broer een liedje zingt voor zijn pasgeboren broertje.

Zijn broertje heeft het syndroom van down en doktoren zeiden dat hij weinig kans tot overleven had. Maar nu een aantal maanden verder, wordt ondertussen het tegendeel bewezen. Tot blijdschap van hun ouders! 

liedje-zingen-2

De oudere broer kan niet meer trots zijn op zijn jongere broertje. In de video zie je hoe hij hem toezingt in zijn armen.

Echt beide zijn ze om op te eten! Doktoren hadden de ouders geadviseerd om de zwangerschap stop te zetten, maar dat kwam er bij hun niet in.

Echte liefde gaat niet over het aantal chromosomen, het gaat over de liefde die je hebt naar elkaar toe. En bij deze familie ontbreekt het daar niets aan!

Zij geven om elkaar en zullen alles voor elkaar over hebben. Dat hebben ze in deze video goed duidelijk gemaakt! Iedereen verdient een kans om te leven! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: THV11

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts