Het is weer zover: ‘Levensechte Barbie’ krijgt 20ste lipinjectie en blijft maar doorgaan


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Tegenwoordig willen steeds meer dames mooie, grote en volle lippen. De klinieken die aan plastische chirurgie doen verdienen meer geld dan ooit tevoren.

De voornaamste reden is dat het schoonheidsbeeld onder vrouwen erg is veranderd door apps als Instagram of Facebook.

Dit is Andrea Ivanova en zij wilt niet alle grote lippen, maar ze wil de grootste lippen van de hele wereld en doet ze een poging om in het Guinness Book of Records te komen.

De 22-jarige student uit Sofia in Bulgarije is in staat om alles op te offeren om haar droom te kunnen verwezenlijken.

Ivanova studeert aan de Universiteit St. Kliment Ohridski in Sofia en heeft al 15 ingrepen gehad om haar lippen op te spuiten.

Deze ingrepen hebben bij elkaar al meer dan 2500 dollar gekocht, maar geld speelt voor haar geen rol, zolang haar droom werkelijkheid wordt.


levensechte Barbie 2

Op de beelden is goed te zien hoe groot haar lippen al zijn, maar toch is die voor deze levensechte barbie nog niet genoeg. 

Haar lippen worden gevuld met hyaluronzuur, dit is een stof die van nature in het menselijk lichaam aanwezig is en komt het meeste voor in vloeistoffen in de ogen en gewrichten.

Artsen hebben ook aangegeven dat lippen met dit formaat schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, maar ook dat houdt Ivana niet tegen. 

Ivana vertelde aan de New York Post dat ze erg van haar lippen houdt en dat ze vindt dat ze er een stuk mooier uitziet dan voorheen en ook vertelt ze dat het in Bulgarije nu in de mode is. 

Het belangrijkste is dat Ivana zich er zelf prettig bij voelt, want er kunnen nog zoveel mensen zeggen dat het raar is, maar zolang zij zich er prettig bij voelt moet ze dat lekker doen.

Deel deze beelden verder met jouw vrienden en familie op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts