4-jarig jochie geeft ‘levensadvies’ aan kleinere broertje over oma en het is om te gieren 😂❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Een grote broer geeft aan zijn kleine broertje het advies dat je altijd gehoord had willen hebben. Zo vertelt hij vraag nooit iets aan papa en mama, die zeggen toch nee.

Vraag het aan oma, die zal ja zeggen! Teveel naar het beeldscherm kijken is niet goed voor je en op een gegeven moment moet je je eigen billen afvegen.

Ook zegt die dat je mama iedere dag een dikke knuffel moet geven! Ook zegt die dat je niet veel moet slapen, maar lekker wakker moet blijven. Ook moet je vooral nee zeggen tegen groente! 

Hij zegt dat je een aantal dingen niet kan eten, zoals: vuil, lego, groente, etc. Ook zegt die dat je af en toe het gewoon lekker moet laten gaan en lekker moet huilen.kleinere broertje

Hij zegt dat hij er altijd zal zijn voor zijn kleine broertje. Dat is toch eens lief he! Dit advies hadden wij ook wel gewild toen we zo klein waren.

Maar hey daarom wordt je oud en gezond en dat is wat je wil. Ouders zorgen voor je omdat ze van je houden en je zien willen groeien. Ze hebben het beste met je voor en daarom zullen ze al die dingen doen, die ze gaan doen.  

Kon je hier ook om lachen? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts