Deze vrouw is verantwoordelijk voor het redden van meer dan 72.000 slachtoffers van mensenhandel


Mensenhandel lijkt misschien voor veel mensen niet aan bod komen, maar toch is het een begrip dat nog veel voorkomt in de wereld. Hoewel veel mensen er niet mee te maken hebben, hebben andere mensen dat juist weer wel.

In India is dit nog steeds een populair topic. In de volgende video zie je hoe dit vreselijke verschijnsel wordt aangepakt.

levens-redden-2

Hasina Kharbhih is de oprichter van het Impulse NGO Network, een maatschappelijke organisatie gevestigd in Shillong, Meghalaya, die zich inzet voor de mensenhandel in Noordoost-India, Nepal, Bangladesh en Myanmar. In deze video zie je hoe Hasina een interview aflegt en uitlegt wat zij precies doen om mensenhandel tegen te gaan.

Ze legt de oorsprong van het impuls model uit dat een multidisciplinaire aanpak gebruikt om mensenhandel te bestrijden.

Impusle NGO Network heeft de afgelopen twee decennia geholpen bij het redden van duizenden verhandelde vrouwen en kinderen. Dit is hoognodig omdat dit nog steeds een groot topic is in India. Voor ons lijkt het zo ver, maar we moeten niet vergeten dat dit iets is wat echt gebeurd is.

levens-redden

Daarom is het onwijs knap en gewaagd van Hasina dat zij deze organisatie heeft opgericht. Het is namelijk niet super veilig en haar eigen leven wordt ook zeker op het spel hiermee gezet. Maar het is goed om te zien, dat andere mensen zich daar zo durven in te zetten voor een ander.

Vind je dit ook zo goed van deze vrouw? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts