Hond ligt 11 uur lang in water na bootongeluk en helpt leven van haar baasje te redden 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“De hond ligt 11 uur lang in water na een bootongeluk en helpt het leven van haar baasje te redden” – (leestijd – 1 minuutje)

Honden zijn de beste vrienden van de mens en als je maar een tijdje op het internet rondkijkt, wordt dat al heel snel duidelijk.

Als een baasje goed voor zijn hond zorgt dan is de hond bereid om alles voor zijn baasje te doen. In principe staat zijn of haar leven dan in het teken van het baasje.

Een hond van een visser, Heidi, werd gespot in Moreton Bay in Australië toen ze dreef naast een box, een wetsuit en allerlei andere items die op een boot horen.

Rond 6 uur ‘s ochtends was de boot van haar baasje namelijk omgeslagen en waren ze beide in het water beland.

 

leven redden
© ABC7 News | Foto 1/2 – (scroll verder)

De mensen die de hond spotte, schakelde meteen de hulpdiensten in en die kwamen snel in actie.

Al snel kon de ontzettend vermoeide pup samen met de drijvende spullen uit het water gehaald worden en werd ze naar de haven gebracht om verder verzorgd te worden. 

Haar baasje was echter nergens te bekennen en daarom werd er een zoektocht naar hem gestart door de Brisbane Water Police.

In totaal werd een helikopter, vier politie schepen en een jetski gebruikt.

Om ongeveer 10:25 werd de 63-jarige man gevonden, terwijl hij zich vastklampte aan zijn gezonken boot.

Tijdens het varen verloor de boot stroming en zo zong hij langzamerhand. 

leven redden
© ABC7 News | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Heidi had ongeveer 11 uur lang lopen trappelen voordat ze beide gered werden.

In eerste instantie probeerde Heide het leven te redden van haar eigenaar, maar op een gegeven moment konden ze niet meer bij elkaar blijven.

Zowel Heidi als haar eigenaar heeft niets aan het ongeluk overgehouden. 

Een goede samenwerking tussen de kustwacht en oplettende burgers heeft ervoor gezorgd dat de man en zijn hond nog vele jaren kunnen genieten van elkaar.

Wat een bijzonder verhaal en fijn dat het is goed gekomen.

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
ABC7 | Pasgeboren Baby

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts