Postbezorger ziet 16-jarig meisje bibberen achter struikje en redt haar uit handen van ontvoerder 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

We weten echt nog lang niet, wat voor vreselijke dingen er allemaal zijn op deze wereld. Vreselijke mensen, vreselijke gebeurtenissen en ga zo maar even door.

Jammer genoeg heeft dit 16-jarige meisje, hier al te maken mee gehad. Maar gelukkig is zij gered door ee postbezorger! 

De 16-jarige Alisa, stond op het punt om doorverhandeld te worden.leven-redden-2-1

Helaas is zij op deze jonge leeftijd in de handen gekomen van de verkeerde mensen. Zij is ontvoerd, verhandeld, misbruikt en mishandeld. Op zo’n jonge leeftijd heeft zij dit allemaal al door moeten maken.

Op een moment zag zij de kans om te vluchten en dat is haar gelukt. En dat mede door deze postbezorger.

Hij zag haar namelijk schuilen en bibberen achter een struik, nadat zij de auto was uitgevlucht.

Zij was op dat moment net gevlucht van haar ontvoerder. Alisa vertelde haar verhaal aan de postbezorger, die direct in actie kwam. 

Hij schakelde de politie in en die hebben Alisa direct opgevangen. Nu vertelt Alisa haar verhaal op nationale Tv.

leven-redden-1

Dit doet zij om meerdere meiden te waarschuwen, en om te zorgen dat ze niet dezelfde fout als zij maken. Namelijk, het vertrouwen van de verkeerde mensen.

Haar moeder is onwijs blij dat Alisa weer thuis is. Waar Alisa is gevonden, staat niet bekend om een veilige buurt te zijn.

Toen er een vrouwelijke agente ter plaatse kwam, heeft zij ervoor gezorgd dat Alisa zich iets comfortabeler ging voelen. Wat een drama, voor zo’n jonge meid! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS SF Bay Area

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts