6-jarige kruipt uit wrak om het leven van jonge moeder te redden na ongeluk 😭❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leven redden: 6-jarige kruipt uit wrak om het leven van jonge moeder te redden na crash – (leestijd – 1 minuutje)

Soms lijkt het leven echt aan een zijde draadje te hangen. En vaak is dat ook zo!

Dan heb je het zelf gewoon niet eens door. Want dan belangrijk is, is dat je de hulp krijgt die je op dat moment nodig hebt.

Daarom is het altijd belangrijk om een oogje in het zeil te houden, ook voor een ander. Want je weet maar nooit, wanneer je iemand anders zijn held kan zijn! 

leven redden moeder 2
© CBS Chicago / leven redden

In deze video zie je een jonge moeder die net aan de dood is ontsnapt!

Zij is namelijk met haar 6-jarige dochter in een auto-crash beland. Zij verloor de macht over het stuur en reed zo op een boom in, laat in de avond.

Dit maakte het voor omstanders lastig om te zien dat er daadwerkelijk wat was gebeurd.

Wonder boven wonder is haar dochter er zonder kleerscheuren vanaf gekomen!

En dit heeft er dan ook voor kunnen zorgen, dat zij hulp is kunnen gaan zoeken! Hulp die uiteindelijk onwijs veel voor hen heeft betekend. 

leven redden moeder
© CBS Chicago / leven redden

De 6-jarige is namelijk de auto uit geklommen en gaan roepen om hulp.

Zij is meters van het ongeluk vandaan gaan staan om mensen te kunnen bereiken. Een omstander reed voorbij, zij merkte in eerst instantie niets, maar voelde toch dat er iets mis was.

Zij keerde om en hoorde uiteindelijk de 6-jarige schreeuwen om hulp.

Zij heeft gelijk de alarmdiensten ingeschakeld en zo hebben zij er voor gezorgd dat deze jonge moeder het heeft overleefd.

Wat een stel helden in deze video! Ook zie je hoe zij elkaar allemaal weer zien voor het eerst na het ongeluk, een emotioneel maar mooi moment.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS Chicago

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts