Maak kennis met Nick: “Ik heb dwerggroei, ben 28 jaar oud en 76 cm lang.” 😲🤔


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze man moest zien te leven met dwerggroei en zou niet oud worden, maar inmiddels is hij bijna dertig en haalt hij het maximale uit het leven. Op deze wereld leven met inmiddels al bijna 8 miljard mensen.

Het mooie is dat iedereen anders is en dat niemand er precies hetzelfde uitziet. Sommige mensen worden helemaal gezond geboren en andere worden geboren met een aandoening.

Dat kunnen verschillende dingen zijn, zoals geboren worden zonder armen, leven met dwerggroei of blindheid. Het belangrijkste is dat je het maximale uit je leven haalt en niet bij de pakken neer gaat zitten. Iedere dag moet je super hard genieten. leven met dwerggroei 2

In deze video zien we een bijzondere man genaamd Nick Smith. Inmiddels is hij 28 jaar oud en maar 76 centimeter lang. Nick moest zien te leven met dwerggroei en dat doet hij als de beste.

Toen hij geboren werd zagen zijn ouders al meteen dat hij anders was. De dokters vertelde dat hij een zeldzame vorm van dwerggroei had en dat zou betekenen dat hij ook niet oud zou worden.

Dat gegeven heeft het voor Nick nog belangrijker gemaakt om iedere dag te genieten alsof het zijn laatste is. In de video kom je er als snel achter wat voor een leuke gozer hij is en wij wensen hem nog alle geluk toe.

Vond je deze beelden ook zo uniek en merkwaardig? Deel het dan op Facebook/Whatsapp.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts