Man verlaat zijn rolstoel even om met zijn nieuwe vrouw door het gangpad te lopen 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Man verlaat zijn rolstoel even om met zijn nieuwe vrouw door het gangpad te lopen” – (leestijd – 1 minuutje)

Voor de liefde van je leven heb je alles over, maar voor de een gaat dit wat makkelijker dan de ander.

De man heeft ontzettend hard moeten werken om met zijn geliefde naar het altaar te kunnen lopen. 

Chris Norton had een hele mooie toekomst in het vooruitzicht. Hij zat op de universiteit en speelde daar in het American Football team.

leven in een rolstoel 2
© ABC News | Foto 1/2 – (scroll verder)

Het spelletje was zijn leven, maar uiteindelijk veranderde het zijn leven in een negatieve zin. Tien jaar geleden raakte Chris verlamd bij een ongeval tijdens een wedstrijd.

Hij liep een dwarslaesie op en kon nooit meer lopen zeiden ze. 

Sinds het ongeval leidt Chris een leven in een rolstoel. In het begin had hij het er logischerwijs enorm moeilijk mee, maar uiteindelijk probeerde hij alles om te zetten in positiviteit.

Hij heeft een hele succesvolle liefdadigheidsinstelling opgericht, waarmee hij mensen probeert te helpen die iets dergelijks als hem hebben meegemaakt. 

In 2013 vond hij het tijd worden om de liefde op te zoeken en begon daarom met online daten. Uiteindelijk kwam hij de 25-jarige Emily Summers tegen.

Vanaf het eerste moment klikte het ontzettend goed tussen de twee en sindsdien zijn ze niet meer van elkaar zijde afgeweken. 

leven in een rolstoel
© ABC News | Foto 2/2 – (scroll voor video)

In mei 2015 vroeg Chris haar ten huwelijk en toen Emily “ja” zei, wilde hij nog maar een ding: samen met haar naar het altaar lopen.

Vanaf dat moment begon hij aan een enorm zwaar revalidatieproces om het ‘onmogelijke’ te doen. 

Op 21 april 2018 was het zover en was het de dag van de bruiloft. Samen liepen ze over het pad naar het altaar.

Alle mensen op de ceremonie zijn duidelijk geëmotioneerd en dat is natuurlijk volkomen logisch. Wat een doorzettingsvermogen heeft hij. Wij hopen dat ze nog heel lang erg gelukkig met elkaar kunnen leven.

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
ABC News

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts