Bijna bedacht: Mannetjes baviaan steelt leeuwenwelp en ‘verzorgt’ hem


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Bijna bedacht: Mannetjes baviaan steelt leeuwenwelp en ‘verzorgt’ hem”

Dit filmpje lijkt wel uit een Disney film te komen. Dit filmpje is all about the disney vibes. Je ziet hier hoe een mannetjes baviaan een leeuwenwelp steelt en voor hen begint te zorgen. Dat doet je waarschijnlijk wel aan een Disney film denken! leeuwenwelp-adopteren-2

Kurt Schultz is de eigenaar van Schultz safari en hij heeft een heel mooi beeld vastgelegd op camera. Je ziet hier namelijk hoe een mannetjes baviaan een leeuwenwelp heeft gestolen en voor hem begint te zorgen.

Kurt reed vroeg in de ochtend onderweg naar een meeting, toen hij een hele troep bavianen tegen kwam. Hij vond dat de beesten rusteloos waren, maar begreep in eerst instantie niet waarom. Totdat hij de leeuwenwelp zag.

Hij wist dat er de laatste tijd leeuwenwelpen in het gebied waren, maar had nooit gedacht dat een baviaan er een zou pakken om te verzorgen.

leeuwenwelp-adopteren-1

Eerst dacht Kurt ook dat het ging om een vrouwtjes baviaan, maar het bleek dan toch om een mannetje te gaan. Ook staan bavianen er om bekend om jonge luipaarden en zelfs leeuwen te doden.

Daarom was Kurt zo verbaasd dat het erop leek dat de baviaan de leeuwenwelp aan het verzorgen was. Het lijkt erop alsof hij de leeuwenwelp wil adopteren, dat zou nog eens bijzonder zijn! Helaas moes Kurt naar een uur weer weg, omdat hij naar zijn meeting moest.

Hij kan in ieder geval wel weer zeggen dat hij iets bijzonders heeft meegemaakt. Hopelijk komt het wel allemaal goed met het welpje.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Kruger Sightings

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts